Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are un caracter infect, şi ca om, şi ca antrenor”. Ionel Ganea l-a făcut praf pe Ladislau Boloni. ”Pe unde a fost a avut multe conflicte”

”Are un caracter infect, şi ca om, şi ca antrenor”. Ionel Ganea l-a făcut praf pe Ladislau Boloni. ”Pe unde a fost a avut multe conflicte”

Fotbal intern

Comentarii

Ionel Ganea a avut o reacţie acidă la adresa lui Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz şi fostul selecţioner al naţionalei României.

Răspunsul ”Ganezului” vine ca urmare a atacului lui Boloni, care a declarat că fostul jucător al lui Wolves ”nu are cei şapte ani de acasă”. Relaţia dintre Ganea şi Boloni s-a deteriorat în anul 2001, atunci când în timpul unui meci pierdut de naţionala României în compania Italiei, cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie la marginea terenului.

”Este cel mai dificil antrenor cu care am lucrat”

„Au trecut atâţia ani. Nu cred că sunt singurul jucător cu care a avut conflicte domnul Boloni. Să fie sănătos, la mulţi ani… De ce să-mi pară rău? Eu i-am spus doctorului că mă doare spatele şi că nu pot să joc. 

Dacă vedeţi situaţia lui, pe unde a fost, a avut doar conflicte. De când a plecat din Portugalia, doar conflicte a avut. E un antrenor conflictual. Asta rezultă din comportamentul lui, că este un antrenor conflictual. 

Pe unde a fost, doar conflicte a avut, a fost dat afară de la echipe că a avut probleme. El face morală tuturor, dar de el nu zice. Poate de asta nu a mai avut rezultate ca antrenor. Se compară cu x, y, dar… 

E cel mai dificil antrenor pe care l-am avut în cariera mea de sportiv. Are un caracter infect, şi ca om, şi ca antrenor. Era foarte închis. Închis, ca om, nu prea comunica. De asta a avut conflicte pe unde a fost ca antrenor. A avut multe conflicte. 

Eu, sincer, n-am mai comentat niciodată la adresa lui”, a declarat Ionel Ganea pentru Playsport.

Ionel Ganea a evoluat pentru naţionala României între 1999 şi 2006, perioadă în care a marcata 19 goluri în 45 de meciuri. Ca jucător, ”Ganezul” a evoluat pentru ICIM Braşov, FC Braşov, VFB Stuttgart, Bursaspor, Wolves, Dinamo, Rapid şi Poli Timişoara.
 
 

 

Afla mai multe despre: boloniganea 

viewscnt
Articole similare