Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arena Naţională a suferit pierderi de 3,2 milioane de euro. Administratorii se gândesc să-i schimbe numele!

Arena Naţională a suferit pierderi de 3,2 milioane de euro. Administratorii se gândesc să-i schimbe numele!

Superliga

Comentarii

Arena Naţională este pe cale să-şi schimbe numele! Administratorii stadionului au precizat că, din 2011 şi până în prezent, Arena a înregistrat cheltuieli de 8.000.000 de euro şi a produs doar 4,8 milioane!

”De la inaugurarea sa, din septembrie 2011 şi până în iulie 2017, Arena Naţională a înregistrat cheltuieli totale de aproximativ 8 milioane de euro şi venituri totale de aproape 4,8 milioane de euro. Evident, veniturile nu au reuşit să acopere cheltuielile cu utilităţile şi cu mentenanţa şi este nevoie de creşterea veniturilor”, spun iniţiatorii proiectului, care susţin că ”e nevoie de o valorificare mai bună a potenţialului său de marketing, prin concesionarea denumirii către un sponsor, pe o perioadă delimitată”.

Astfel, Arena Naţională ar putea lua numele unor companii private, pentru un contract pe mulţi bani. Aşa cum au procedat alte stadioane importante ale Europei: Wanda Metropolitano (Atletico Madrid), Emirates Stadium (Arsenal), Signal Iduna Park (Borussia Dortmund) sau Allianz Arena (Bayern Munchen).

Afla mai multe despre: arena nationalanumepierderiarsenal 

viewscnt
Articole similare