Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arena Naţională, gazdă pentru un nou super meci din Liga Campionilor? Partida Liverpool - RB Leizpig s-ar putea juca la Bucureşti

Arena Naţională, gazdă pentru un nou super meci din Liga Campionilor? Partida Liverpool - RB Leizpig s-ar putea juca la Bucureşti
Comentarii

Arena Naţională, cel mai mare stadion din România, are şanse să găzduiască un nou meci important din Liga Campionilor, după ce va fi gazdă pentru partida Atletico Madrid - Chelsea. Returul partidei dintre Liveprool şi RB Leizpig ar putea avea loc pe Arena Naţională.

Arena Naţională, în cărţi să găzduiască meciul Liverpool - RB Leipzig, returul optimilor de finală din UCL!

The Athletic anunţă că Bucureştiul este pe lista, alături de alte şapte arene, stadioanelor care pot fi gazda meciului Liverpool - RB Leipzig, din returul optimilor Ligii Campionilor. Meciul nu se va putea disputa în Anglia, după ce nemţii nu vor putea face deplasarea în Anglia din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, iar englezii susţin că partida s-ar putea juca, printre altele, şi pe Arena Naţională.

RB Leipzig - Liverpool 0-2, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, s-a disputat la Budapesta pe Puşkaş Arena. "Cormoranii" au câştigat după golurile marcate de Mane şi Salah.

Decizia în privinţa meciului dintre Liverpool şi Leipzig ar urma să se ia peste o săptămână: „Anfield nu este complet scos din calcule, dar pur şi simplu acum nu este o variantă, având în vedere restricţiile nemţilor în privinţa călătoriilor”, scrie The Athletic.

Afla mai multe despre: arena nationalliverpoolrb leipzigliga campionilormeci 

viewscnt
Articole similare