Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arena pe care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 se transformă total! Cum va arăta noul stadion al Sevillei şi ce finală vor să organizeze

Arena pe care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 se transformă total! Cum va arăta noul stadion al Sevillei şi ce finală vor să organizeze

Fotbal

Comentarii

Ramon Sanchez Pizjuan se pregăteşte pentru schimbări importante în următorii doi ani. Sevilla e între candidatele pentru una dintre finalele de cupă europeană în 2021.

Pe 29 mai, într-o întâlnire care va avea loc la Baku, în Azerbaijan, UEFA va decide stadionul care va găzdui finala Europa League din 2021. Două arene se află în cursă: Ramon Sanchez Pizjuan, din Sevilla şi Boris Paichadze Dinamo Arena, din Tbilisi. 

Pentru a avea cât mai multe şanse de a primi organizarea finalei, spaniolii pun la cale un plan măreţ care să fie gata cât mai curând pentru a fi luat în calcul pe 29 mai, atunci când se va lua decizia finală. 

O parte a planului este deja gata, iar lucrările vor începe chiar luni. Zona birourilor şi spaţiul unde îşi desfăşoară activitatea televiziunea şi radioul clubului vor suferi modificări: se va mări zona de primire a oaspeţilor şi a lojelor VIP, aşa cum prevede UEFA pentru a finalele competiţiilor europene. Administraţia Urbană din Sevilla a aprobat deja şi lucrări de modernizare la scările de acces şi la porţile stadionului. Încă de vara trecută a început să se lucreze la una dintre zonele porţilor de acces.

Conform presei spaniole, Ramon Sanchez Pzijuan va avea în 2021 un al treilea inel. Planul deja este gata şi se aşteaptă o creştere a capacităţii cu 12.000 de locuri. Astfel, după ce se vor termina lucrările deja aprobate, se va ajunge la 47.000 de locuri, iar ulterior, cu cel de-al treilea inel, capacitatea va urca la 60.000 de locuri.

Tot pe 29 mai la Baku se va decide gazda pentru finala Champions League la feminin din 2021 şi pentru Supercupa Europei din 2021. 

Afla mai multe despre: fc sevillasanchez pizjuan 

viewscnt
Articole similare