Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argăseală, supărat pe FRF: "Nu ştiu de ce ne-au refuzat, nu am primit niciun răspuns!" Propunerea FCSB pentru meciurile din Cupă

Argăseală, supărat pe FRF: "Nu ştiu de ce ne-au refuzat, nu am primit niciun răspuns!" Propunerea FCSB pentru meciurile din Cupă

Superliga

Comentarii

FCSB a cerut amânarea partidei cu Hermannstadt, din sferturile Cupei României, însă FRF a decis ca meciul să se dispute aşa cum a fost programat iniţial, în ciuda valului de frig care a lovit România în aceste zile.

Prezent la Adunarea Generală a LPF, Valeriu Argăseală a dezvăluit că echipa sa şi-ar fi dorit ca meciurile din Cupă să fie mutate în aprilie, iar programul competiţional nu ar fi fost dat peste cap.

  • Cupa României, sferturi: Hermannstadt - FCSB, miercuri, 18:30, Telekom Sport 1

"Nu ştiu dacă se joacă mâine, o să rămână la decizia arbitrului. Noi am făcut demersuri pentru amânare pentru că este evident că, odată cu venirea acestei perioade de 5-6 zile de zăpadă şi temperaturi scăzute, este un pericol pentru jucători să se joace. Nu am obţinut înţelegere de la federaţie să se poată amâna, nu avem ce să facem decât să constatăm mâine  că nu se poate juca la Sibiu.

Nu ştiu de ce am fost refuzaţi. Nu am primit răspuns la adresă. E posibil să se joace aceste etape de Cupa României, într-o perioadă în care nu este zăpadă, în aprilie. Şi în mai, mai ales că între ultima etapă din campionat, care se termină pe 12 mai, şi finala Cupei Românieii, unde cred că o să fie o echipă din play-off, o să avem o diferenţă de 15 zile. Noi, în două săptămâni o să trebuiască, sau echipa care se califică, să rămână în localitate, să se antreneze pentru acel meci. Dacă propunerea noastră era acceptată, meciurile din semifinale, returul se juca pe 17 mai şi era o perioadă de doar 10 zile pentru pregătirea finalei"
, a declarat Valeriu Argăseală.
 

Afla mai multe despre: argasealahermannstadtfcsb,  

viewscnt
Articole similare