Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentina - Croaţia. Meci tare în grupa D. „Pumele” evoluează deja sub presiune

Argentina - Croaţia. Meci tare în grupa D. „Pumele” evoluează deja sub presiune

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Argentina - Croaţia Campionatul Mondial 21.06.2018. Croaţii stau bine înaintea meciului cu Argentina, cel puţin la nivel statistic, însă atmosfera din lot nu este una tocmai bună.

Ponturi pariuri Argentina - Croaţia Campionatul Mondial 21.06.2018

Duelul de joi le pune faţă în faţă pe principalele favorite ale grupei D şi poartă o miză deosebită. Pentru croaţi poate fi biletul către optimile de finală, pentru Argentinieni e un meci de totul sau nimic. Pentru a înţelege de ce, trebuie să privim clasamentul grupei. Croaţia este lider, după ce a câştigat meciul de debut în faţa Nigeriei, scor 2-0. De cealaltă parte, Argentina a lăsat o impresie de echipă neputincioasă în meciul cu Islanda. A făcut doar 1-1 şi se vede în pericol să rateze calificarea în optimile de finală.â

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com! Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Argentina - Croaţia Campionatul Mondial 21.06.2018

Egalul la unu dintre Argentina şi Islanda a fost una dintre marile surprize ale primei etape de la Cupa Mondială. Totul părea o simplă formalitate pentru sud-americani, după golul lui Kun Aguero din startul meciului. Islandezii au egalat însă imediat şi au ratat numeroase şanse de a se impune. Messi a fost de nerecunoscut si a ratat inclusiv un penalty. Cu toate acestea, cifrele argentinienilor nu au aratat rau. Au avut 26 de suturi, dintre care noua pe spatiul portii. La capitolul posesie, elevii lui Jorge Sampaolii au fost nemilosi – 72%.

Argentina - Croaţia Peste 1,5 @ 1.40

Afla mai multe despre: argentinacroatiacampionatul mondialcm 2018ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare