Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentina - Islanda. Nordicii vor să producă o mare surpriză

Argentina - Islanda. Nordicii vor să producă o mare surpriză

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Argentina - Islanda Campionatul Mondial 16.06.2018. Sud-americanii sunt favoriţi cerţi la victorie, dar îndrăzneaţa naţională a Islandei nu se teme de nimic, după cum a tot arătat în ultimii trei ani.

Ponturi pariuri Argentina - Islanda Campionatul Mondial 16.06.2018

Vicecampioana mondială în exerciţiu, Argentina este considerată una dintre marile favorite la turneul final din Rusia. Pariorii îi dau a cincea şansă, după Brazilia, Germania, Spania şi Franţa, cota fiind de 9.50. De cealaltă parte, Islanda este văzută ca un outsider, cota nordicilor la câştigarea trofeului fiind de 300. Naţionala Argentinei are multe argumente pentru a-şi trece în palmares un nou titlu mondial, al treilea din istorie. Dincolo de valoarea evidentă a întregului lot, faptul Lionel Messi s-ar putea afla la o ultimă reprezentaţie la un turneu final cântăreşte cel mai mult.

Betano îţi oferă peste 200.000 de tipuri de pariuri pentru CM 2018. Deschide un cont chiar acum!

Ponturi pariuri Argentina - Islanda Campionatul Mondial 16.06.2018

Să revenim însă un pic asupra rezultatelor recente ale Argentinei. Forma dezastruoasă din preliminarii era să o lase acasă. Şi-a câştigat locul la Cupa Mondială în ultima etapă şi, graţie celorlalte rezultate, a ajuns să termine pe locul 3 preliminariile sud-americane. Evoluţiile modeste au continuat şi în meciurile amicale disputate de la finalul preliminariilor, concretizate în eşecul în faţa Nigeriei, cu scorul de 2-4, ori în înfrângerea umilitoare în faţa Spaniei, scor 1-6. Altfel, Argentina a reuşit şi trei victorii, 1-0 cu Rusia, 2-0 cu Italia şi 4-0 cu Haiti.

Argentina - Islanda Peste 2,5 @ 1.85

Afla mai multe despre: argentinaislandacampionat mondial 2018cm 2018 

viewscnt
Articole similare