Experiențe împreună.
You are here:

Argint pentru Alina Vuc la Campionatul Mondial de Lupte. S-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Argint pentru Alina Vuc la Campionatul Mondial de Lupte. S-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Luptătoarea din România, Alina Vuc, a cucerit medalia de argint la categoria 50 de kilograme, miercuri, la Campionatele Mondiale de lupte de la Nur-Sultan (Kazahstan), după ce a pierdut finala în faţa azerei Maria Stadnik.

Cu această performanţă, Alina Vuc şi-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpicde de la Tokyo, din 2020. Totodată este cea de-a dea doua medalie mondială pe care sportiva a câştigat-o, după cea din 2017, de la Paris.

Emilia Alina Vuc a trecut în preliminarii de germanca Ellen Riesterer, în optimi a învins-o pe taiwaneza Meng Hsuan Hsieh, în sferturi a câştigat în faţa ucrainencei Oksana Livaci, campioana europeană şi medaliată cu bronz la Mondialele de anul trecut, iar în semifinale a învins-o pe kazaha Valentina Ivanovna Islamova Brik.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe