Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argint şi bronz pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires

Argint şi bronz pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires

Sporturi

Comentarii

Înotătorul Daniel Cristian Martin a obţinut medalia de argint în proba de 100 metri spate la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires, în timp ce în competiţia de haltere, Mihaela Valentina Cambei, a ocupat locul trei, în limitele categoriei 4 kilograme.

Martin a încheiat cursa în 53.59  secunde, fiind întrecut doar de rusul Kliment Kolesnikov, care a fost mai rapid cu 33 de sutimi de secunde (53.26). Pe locul al treilea s-a clasat  Thomas Ceccon, din Italia.

La scurt dupa ce a incheiat finala de la 100 m spate, Daniel Cristian Martin a realizat al 5-le timp în semifinalele de la 100 m fluture şi s-a calificat în finala probei.

Cu un total de 158 kg, 70 la smuls şi 88 la aruncat, Mihaela Valentina Cambei a fost întrecuta doar de mexicanca Yesica Yadira Hernandez Vieyra,  care a acumulat un total de  171 kg, 74kg la smuls şi 97 kg la aruncat, şi şi-a adjudecat aurul, şi de columbianca Yineth Milena Santoya Ortiz, medaliată cu argint după ce a reusit o performanţa de 162 kg la total, 76 kg la smuls şi 86 la aruncat.

Afla mai multe despre: daniel cristian martinjocuri olimpicetineretperformanta 

viewscnt
Articole similare