Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aristidis Soiledis dă cărţile pe faţă după plecarea de la FCSB: ”La început am fost unul dintre favoriţii lui Becali, dar lucrurile s-au schimbat”

Aristidis Soiledis dă cărţile pe faţă după plecarea de la FCSB: ”La început am fost unul dintre favoriţii lui Becali, dar lucrurile s-au schimbat”

FCSB

Comentarii

Proaspăt plecat de la FCSB, Aristidis Soiledis a discutat cu presa din Grecia despre felul în care decurg lucururile la formaţia lui Gigi Becali.

Aristidis Soiledis s-a despărţit oficial de FCSB după doi ani petrecuţi la formaţia lui Gigi Becali. Fundaşul grec a fost iniţial unul dintre favoriţii finanţatorului, însă accidentarea acestuia i-a încheiat efectiv cariera la echipa ”roş-albastră”, jucătorul fiind folosit doar la formaţioa secundă în ultimele luni.

De abia plecat de la formaţia bucureşteană, Soiledis a oferit un interviu în ţara natală, în care a discutat despre cum decurg lucrurile la FCSB. Grecul a făcut dezvăluiri despre finanţatorul echipei, pe care nu îl vede ca un om rău, în ciuda felului în care a fost tratat de acesta.

Aristidis Soiledis dă cărţile pe faţă după plecarea de la FCSB

"Toată lumea din România îl cunoaşte, indiferent dacă le place fotbalul sau nu. Un om care are prea mulţi bani. El are în principal bunuri imobiliare în toată România, jumătate din Bucureşti este al lui. Bagă mulţi bani în echipă şi ajută mulţi oameni.

Construieşte biserici în România şi pe Muntele Athos. Este nebun după Muntele Athos, merge sigur o dată pe lună, din câte ştiu eu. Este foarte loial, ajută spitale, oameni care nu au unde să stea, le dă case. Vorbim despre o astfel de persoană.

Nu este un om rău sau un infractor. Dar în ceea ce priveşte echipa, când nu merge bine, lucrurile sunt puţin... ciudate. Apare la televizor după meci, ceartă jucătorii. Dacă eşti bun în următorul meci, o întoarce şi spune: 'Acesta este cel mai bun jucător al meu'.

La început am fost unul dintre favoriţii lui, dar după accidentarea mea de vara trecută lucrurile s-au schimbat pentru că el credea că mint că mă doare, că nu vreau să joc. Atunci am început să devin antipatic, să zicem, pentru că au crezut că spun că staff-ul lor medical nu este bun, când am hotărât să vin să mă tratez în Grecia.

Becali a venit şi mi-a cerut să joc imediat după accidentarea mea, pentru că aveam o mulţime de jucători cu coronavirus şi i-am spus că sunt nepregătit de patru luni. Am făcut injecţii de anestezie pentru a face faţă şi aşa am jucat 90 de minute cu Liberec.

Cu antrenorul, lucrurile sunt puţin ciudate acolo. Discută puţin cu patronul despre cum să facă primul 11 şi despre schimbări, chiar şi în timpul meciului! Nu ştiu exact cum se face, dacă vorbesc prin mesaje. Dar ştiu că întotdeauna a existat un acord cu privire la cine va ieşi", a declarat Aristidis Soiledis, pentru publicaţia greacă Sdna.

În cei doi ani petrecuţi la FCSB, Aristidis Soiledis a făcut doar 22 de apariţii pentru formaţia ”roş-albastră”, marcând un gol. La Bucureşti, acesta a pus mâna pe Cupa României, în 2020.

Afla mai multe despre: fcsbaristidis soiledissoiledis fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare