Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aristidis Soiledis o părăseşte pe FCSB şi pleacă pe un salariu de trei ori mai mare! Vestea primită de Gigi Becali

Aristidis Soiledis o părăseşte pe FCSB şi pleacă pe un salariu de trei ori mai mare! Vestea primită de Gigi Becali

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali are motiv de bucurie, deoarece Soiledis va pleca de la FCSB.

Veste incredibilă pentru Gigi Becali din partea unui fotbalist

Fundaşul grec are 30 de ani şi este pe picior de plecare de la roş-albaştrii. Aristidis Soiledis ar putea da lovitura şi să plece de la FCSB în favoarea unui salariu de 3 ori mai mare şi să ajungă în Emiratele Unite Arabe.

Vestea incredibilă primită de Gigi Becali din partea grecului este una mai degrabă fericită pentru Soiledis, care va primi 350.000 de euro pe sezon. Aristidis nu mai este în cărţile patronului de la Pipera, cu toate că a fost adus ca mare speranţă pentru primul 11 al roş-albaştrilor, de la Botoşani.

Visul lui Becali de a avea doar români în echipa sa a fost năruit de fundaşul grec, pe care a încercat să îl dea în această vară, însă nu s-a realizat nimic. În acest sezon, Aristidis Soiledis a evoluat doar în 2 partide pentru FCSB şi potrivit celor de la Fanatik.ro, grecul se află într-o perioadă de negocieri cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, de la care ar urma să primească 30.000 de euro pe lună, timp de 2 sezoane.

Conform celor de la ProSport.ro, Soiledis ar fi fost aproape şi de o mutare la FC Argeş în această iarnă, dar transferul nu s-a mai realizat. Aristidis a mai jucat pe la AEK Atena şi Olympiakos, iar grecul este evaluat la 300.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: gigi becailfcsbsoiledis 

viewscnt
Articole similare