Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arjen Robben a povestit calvarul prin care a trecut soţia sa, după ce a contractat Coronavirus: "Nu putea respira, s-a simţit foarte rău!"

Arjen Robben a povestit calvarul prin care a trecut soţia sa, după ce a contractat Coronavirus: "Nu putea respira, s-a simţit foarte rău!"
Comentarii

Arjen Robben (36 de ani) a povestit, în presa din Germania, momentele cumplite prin care a trecut soţia sa, Bernadien, după ce a contractat Coronavirus. Olandezul a dezvăluit că aceasta a avut mari probleme cu respiraţia.

Germania a fost lovită şi ea de Coronavirus, existând o mulţime de cazuri, iar soţia lui Robben, Bernadien, n-a scăpat. A fost infectată cu noul COVID-19, iar fostul mijlocaş de la Bayern Munchen a dezvăluit că aceasta abia putea respira. "Cel mai rău lucru pentru soţia mea a fost că simţea o presiunea în piept şi nu putea respira cum trbeuie. N-a fost o senzaţie deloc plăcută. Nu te faci bine după o zi sau două, durează, şi sunt fericit că n-a fost mai rău!", a spus olandezul, conform The Sun.

Robben a spus că prietenii săi de familiei l-au ajutat foarte mult în acea perioadă grea: "Din fericire, avem prieteni foarte dragi care ne-au ajutat. A fost o situaţie ciudată. Nu poţi ieşi afară deloc. Cumpărăturile se lasă  în faţa uşii. Prietenii mi-au plimbat şi câinele", a mai spus fostul fotbalist.

"Totul a fost sub control, dar n-a fost deloc drăguţ. Ea s-a simţit foarte rău, dar din fericite acum a fost testată negativ şi se simte mai bine!", a mai declarat Arjen Robben, care şi-a anunţat retragerea in fotbal în 2019.



În cariera de profesionist, Arjen Robben a jucat la Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid şi Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: arjen robbensotiecoronavirus 

viewscnt
Articole similare