Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis a semnat cu noua sa echipă! Portarul pleacă de la CFR Cluj şi prinde un transfer de vis pe finalul carierei

Arlauskis a semnat cu noua sa echipă! Portarul pleacă de la CFR Cluj şi prinde un transfer de vis pe finalul carierei

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis (32 de ani) va pleca de la CFR Cluj după 30 iunie, după ce contractul îi va expira cu campioana României. Portarul a semnat deja cu un club din zona Golfului şi va avea parte de un salariu pe măsură pe finalul carierei.

  • 38 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj în acest sezon, fiind numărul unu în poartă. 21 de partide dintre acestea au fost în Liga 1, 8 în preliminariile Champions League, 8 în Europa League şi una în Supercupa României.

Giedrius Arlauskis a semnat! Portarul pleacă de la CFR Cluj

CFR Cluj i-a propus lui Giedrius Arlauskis prelungirea contractului, dar se pare că dorinţa portarului de a-şi asigura un salariu superior a fost mult mai mare. Din informaţiile Telekom Sport, Giedrius Arlauskis a semnat cu un club din zona Golfului. 

Din nefericire pentru CFR Cluj, plecarea portarului e o dublă lovitură. Campioana României nu va reuşi să încaseze niciun ban de pe urma lui Giedrius Arlauskis, care e cotat la 1.6 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. De asemenea, echipa lui Dan Petrescu îşi pierde portarul titular, ceea ce înseamnă că locul de titular va fi disputat între Cristian Bălgrădean şi Grzegorz Sandomierski. 

"Ştiu că mai au un portar spaniol, de rezervă, bine, e o pierdere importantă Arlauskis, pentru că în sezoanele astea în care au ieşit campioni, evoluţiile extraordinare din cupele europene, dar nu văd o problemă, chiar dacă pleacă Arlauskis, pentru că el e un portar de mare valoare, dar organizarea defensivă a CFR-ului nu neapărat că permite să joci cu un portar mai slab în poartă, pentru că sunt convins că au variante", a comentat Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

Presa din Arabia Saudită a indicat noua echipă a lui Giedrius Arlauskis

Portarul lituanian ar urma să ajungă la fosta echipă a lui Marius Şumudică. La finalul lunii martie, cea mai importantă publicaţie sportivă din Arabia Saudită, Alriyadiah, a anunţat că Al Shabab l-a anunţat deja pe titularul Farouk Ben Mustapha că nu i se va mai prelungi contractul la finalul actualului sezon.

Sursa citată a mai susţinut că înlocuitorul portarului de la Al Shabab este Giedrius Arlauskis, de la CFR Cluj. 

Legia Varşovia l-a contactat prea târziu pe Giedrius Arlauskis

Portarul lituanian ar fi putut rămâne în Europa după finalul acestui sezon. Jurnaliştii turci au susţinut că de jucătorul lui CFR Cluj s-au interesat Besiktas şi Fenerbahce, iar, din informaţiile Telekom Sport, Legia Varşovia a fost o altă echipă care s-a înscris în cursa pentru lituanian.

Totuşi, polonezii s-au mişcat greu. Legia Varşovia l-a contactat pe Giedrius Arlauskis, după ce acesta semnase deja cu echipa din zona Golfului. 

  • Giedrius Arlauskis va bifa a noua echipă din carieră. Fotbalistul a mai jucat pentru: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj.
  • Două titluri a cucerit Giedrius Arlauskis cu CFR Cluj, în 2018 şi 2019.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskiscfr clujcfr cluj giedrius arlauskistransfer giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare