Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis, înapoi la CFR Cluj? Edi Iordănescu, reacţie la posibila revenire a lui "Arla" în Gruia: "Vom avea trei portari foarte buni!"

Arlauskis, înapoi la CFR Cluj? Edi Iordănescu, reacţie la posibila revenire a lui "Arla" în Gruia: "Vom avea trei portari foarte buni!"

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul CFR-ului, a vorbit după victorie en-fanfare cu FC Argeş (5-0) despre posibila revenire a lui Giedrius Arlauskis (33 de ani) în Gruia. Portarul lituanian ar fi făcut deja vizita medicală cu campioana României, transferul urmând să fie oficializat în scurt timp, iar Edi Iordănescu a vorbit pe acest subiect la flash-interviu.

CFR Cluj e la un pas să-l repatrieze pe Arlauskis în zilele următoare, după ce goalkepeerul ar fi făcut deja vizita medicală, iar campioana României aşteaptă să vadă dacă acesta e apt de joc pentru a oficializa mutarea. La flash-interivul de după meciul CFR - FC Argeş 5-0, Edi Iordănescu a fost întrebat despre acest lucru.

Iordănescu n-a confirmat, dar nici n-a infirmat revenirea lui Arlauskis, dar a spus că în cazul în care se va face mutarea CFR va avea trei portari foarte valoroşi. "Arlauskis e un portar extrem de valoros, a făcut performanţă pentru CFR. Focusul meu a fost total pentru joc. Acordaţi-mi puţin timp şi vedem dacă se va face acest transfer. Vedem dacă se va materiliza acest transfer. Vom avea 3 portari extrem de valoroşi! "Pufi" (n.r. - Bălgrădean) a avut o perioadă foarte bună", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Arlauskis, la un pas să revină la CFR Cluj!

Giedrius Arlakusis e la un pas de revenirea la CFR Cluj. Portarul lituanian a făcut vizita medicală în Gruia şi, conform Fanatik, se aşteaptă doar rezultatul analizelor lui "Arla" pentru a fi oficializată revenirea sa la campioana României. Arlauskis nu a mai jucat un meci oficial din 16 decembrie 2020, iar CFR Cluj aşteapta să vadă mai întâi ce rezultat vor avea testele fizice ale lituanianului înainte de a anunţat oficial transferul.

Arlakusis ar putea fi al doilea fotbalist care revine la CFR Cluj din Golf, după ce şi Mihai Bordeianu a fost cedat sub formă de împrumut de Al Qadishia, club care-l cumpărase în toamna lui 2020.

Concluziile lui Edi Iordănescu despre victoria cu Argeşul şi despre VAR

"Reconstruim profilul de joc, încercăm mult mai  multă circulaţie, construcţie controlată, joc între linii, să împingem benzile, să avem circulaţia mingii cu calitate şi să creăm ocazii multe. Echipa a produs şi astăzi şi sunt mândru de băieţi, am produs foarte multe momente bune, am avut o circulaţie a mingii clară. Am văzut că am fost criticat după meciurile în care am reuşit să marcăm mai puţin, dar noi am construit şi atunci momente bune, ocazii, oportunităţi. Am fost mai inspiraţi de data aceasta în faţa porţii şi aducem mulţi jucători la finalizare.

Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la UTA, o echipă foarte ambiţioasă, vine pe un fond bun de rezultate şi trebuie să aducem încă 3 puncte şi de acolo. Fotbalul românesc are nevoie de VAR, fotbalul românesc are nevoie de acest efort. arbitrajul românesc are nevoie de ajutor pentru că deja am pus prea mult la zid arbitrajul"
, a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujliga 1transfergiedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare