Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis inclus în lotul celor de la CFR pentru meciul cu Poli Iaşi. Bălgrădean acuză unele probleme medicale şi nu va juca

Arlauskis inclus în lotul celor de la CFR pentru meciul cu Poli Iaşi. Bălgrădean acuză unele probleme medicale şi nu va juca

Fotbal

Comentarii

Arlauskins nu este 100% din punct de vedere fizic însă un duel cu Poli Iaşi nu ar trebui să îl solicite prea tare pe lituanian.

CFR Cluj nu vrea să rişte o accidentare mai gravă a lui Bălgrădean şi îl va menaja pentru duelul cu ultima clasată, Poli Iaşi. Lituanianul Arlauskis este posibil să îi ia locul în poartă acestuia. Arlauskins nu este 100% din punct de vedere fizic însă un duel cu Poli Iaşi nu ar trebui să îl solicite prea tare pe lituanian.

CFR este la egalitate cu FCSB cu o etapă înaintea duelului direct dintre cele două formaţii. Pentru meciul cu formaţia bucureşteană, CFR nu se va putea baza însă pe Costache, Rondon şi Debeljuh, toţi 3 depistaţi pozitiv cu coronavirus. De asemenea, sunt 6 jucători la campioana României în pericol de suspendare în cazul în care vor fi avertizaţi cu cartonaş galben în meciul contra celor de la Poli.

Poli Iaşi este pe ultimul loc în campionat cu doar 16 puncte şi 57 de goluri primite. Moldovenii au şanse mici de a se salva de la retrogradare cu toate că punctele se vor înjumătăţi când va începe play-out-ul. Chiar şi aşa, Poli ar avea mult de recuperat.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare