Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis l-a ironizat pe Gigi Becali. Ce a declarat despre patronul FCSB-ului

Arlauskis l-a ironizat pe Gigi Becali. Ce a declarat despre patronul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlaukis l-a ironizat pe Gigi Becali şi FCSB spune că este o echipă mult mai puternică, după ce ”marele antrenor” s-a retras din viaţa publică.

În prezent la Al Shabab, în Arabia Saudită, Arlauskis spune că este mult mai dificil pentru CFR Cluj să câştige un nou titlu de campioană. Portarul lituanian o vede pe FCSB mare favorită şi l-a ironizat cu această ocazie pe Gigi Becali.

Arlauskis, ironii la adresa lui Gigi Becali: ”S-a retras marele antrenor”

În ultimele luni, Gigi Becali a evitat să mai apară în spaţiul public. Patronul FCSB a renunţat la obişnuitele declaraţii prin care îşi critica jucătorii după fiecare meci, însă nici conferinţe de presă nu mai susţine. Tot de câteva luni, parcursul FCSB-ului în campionat este foarte bun. Arlauskis îl ironizează pe Gigi Becali şi spune că retragerea ”mareului antrenor” a făcut bine echipei, care acum are mai multă linişte.

”Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând...deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova. O văd pe FCSB foarte puternică! S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine”, a declarat Arlaukis pentru as.ro.

Ultimul titlu luat de FCSB a fost cu Arlauskis în poartă

Ironiile lui Arlauskis la adresa lui Gigi Becali nu sunt întâmplătoare. Ultimul titlu câştigat de FCSB a fost în sezonul 2014-2015, când Gigi Becali încă era la închisoare. Atunci, FCSB a reuşit să câştige toate trofeele interne: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Pe banca FCSB-ului era Costel Gâlcă, cel care însă n-a mai fost păstrat şi după finalul sezonului, din cauza disputelor pe care le avea cu Gigi Becali. Titular în poartă în acel sezon a fost Arlauskis, care, de asemenea, a preferat să plece la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare