Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis şi Omrani ar fi fost implicaţi într-un incident la Untold. Iuliu Mureşan explică motivul pentru care cei doi ar putea lipsi cu Alashkert

Arlauskis şi Omrani ar fi fost implicaţi într-un incident la Untold. Iuliu Mureşan explică motivul pentru care cei doi ar putea lipsi cu Alashkert
Comentarii

Arlauskis şi Omrani sunt incerţi pentru meciul cu Alashkert, din turul III al Europa League. Oficial, cei doi au probleme medicale. Însă Cancan a scris că cei doi ar fi fost excluşi din lot după un incident în care au fost implicaţi la Untold.

CFR Cluj joacă în Armenia prima manşă a turului III din Europa League. Adversara campioanei României este Alashkert, iar clujenii sunt favoriţi la calificare. Însă Toni Conceicao ar putea să înceapă fără doi dintrei cei mai importanţi jucători din lot. Cancan.ro a scris că Arlaukis şi Omrani au fost implicaţi într-un incident la Untold.

Cei doi au mers împreună cu Adrian Rus la festivalul Untold şi acolo ar fi fost implicaţi într-un incident. Adrian Rus a avut ceva de împărţit cu fostul iubit al prietenei sale şi colegii săi de la CFR Cluj i-ar fi sărit în ajutor. Spiritele ar fi fost calmate după intervenţia bodyguarzilor.

Iuliu Mureşan neagă însă că cei doi ar fi fost excluşi din lot din motive disciplinare. Preşedintele lui CFR Cluj spune că sunt incerţi pentru meciul cu Alashkert deoarece au probleme medicale: ”Omrani are roşu în gât şi vine la ora 18:00 şi decide doctorul dacă va poate juca. Arlauskis a făcut separat, pentru că simte dureri. Vor veni cu noi, amândoi în Armenia”, a declarat Iuliu Mureşan pentru www.prosport.ro.

Afla mai multe despre: arlauskisomranicfr clujiuliu muresanalashkert 

viewscnt
Articole similare