Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis surprinde la revenirea în ţară. Portarul va fi cel mai prost plătit jucător al campioanei

Arlauskis surprinde la revenirea în ţară. Portarul va fi cel mai prost plătit jucător al campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Arlauskis a revenit la CFR Cluj, la mai puţin de un an de la plecarea sa. Lituanianul i-a surprins pe şefii din Gruia la negocieri, după ce acesta a renunţat la salariu în semn de recunoştinţă pentru formaţia cu care a câştigat trei titluri.

Revenit la CFR la doar 6 luni de la plecare, Arlauskis a făcut un gest aproape nemaiuzit pentru clujeni. Portarul a dezvăluit că ar dori să joace pe gratis până la sfărşitul sezonului, ca mulţumire pentru echipa alături de care a cucerit 3 campionate. Din pricina faptului că un cotract fără remuneraţie nu poate fi semnat, o sumă onorifică va fi trecută pentru ca înţelegerea să fie în legalitate, iar lituanianul va deveni jucătorul cu cel mai mic salariu din tabăra campioanei.

Cum a ajuns Arlauskis cel mai prost plătit jucător al CFR-ului

“Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoştinţă faţă de club! Am câştigat aici bani, trofee, vreau să fac şi eu un gest la schimb”, le-ar fi transmis Arlauskis oficialilor CFR-ului, conform GSP.

Lituanianul a mai jucat pentru clujeni între 2017 şi 2020 şi a reuşit să însumeze 107 partide în tricoul ”feroviarilor”. Portarul a încasat 64 de reuşite şi a bifat 59 de meciuri fără gol primit, iar relaţiile minunate cu fanii şi conucerea l-au convins să îşi ofere serviciile, lipsite de cost.

VIDEO | Rezumat CFR Cluj- FC Argeş 5-0

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare