Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis va fi titular în poarta celor de la CFR în derby-ul de diseară cu FCSB. Meciul este de la ora 20:30 în direct pe Telekom Sport 1

Arlauskis va fi titular în poarta celor de la CFR în derby-ul de diseară cu FCSB. Meciul este de la ora 20:30 în direct pe Telekom Sport 1

Fotbal

Comentarii

Arlauskis are 5 titluri de campion cu CFR, formaţie pentru care a strâns 107 selecţii. Pe lângă cele 5 titluri câştigate cu echipa din Cluj, lituanianul mai are câte un titlu câştigat cu FCSB şi Unirea Urziceni.

Antrenorul campioanei României, Edi Iordănescu, îl va trimite titular în poartă pe lituanianul Arlauskis în locul lui Bălgrădean. Acesta din urmă vine după o accidentare, motiv pentru care nu a jucat nici cu Poli Iaşi.

Totuşi Bălgrădean s-a antrenat în mod normal cu echipa săptămâna aceasta iar titularizarea lui în cel mai important meci al campioanei din sezonul regulat părea una logică. Până la urmă, Arlauskins va bifa primul meci de la revenirea la CFR şi îl va înlocui pe Bălgrădean. În meciul din etapa trecută cu Poli Iaşi, titular în poarta campioanei a fost polonezul Gregorz Sandomierski. Polonezul a terminat partida în faţa ultimei clasate fără gol primit. Doar 4 goluri a primit Sandomierski în 7 meciuri jucate la CFR.

Arlauskis are 5 titluri de campion cu CFR, formaţie pentru care a strâns 107 selecţii. Pe lângă cele 5 titluri câştigate cu echipa din Cluj, lituanianul mai are câte un titlu câştigat cu FCSB şi Unirea Urziceni. FCSB - CFR se joacă diseară începând cu ora 20:30, iar meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare