Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arne Erlandsen, antrenor Kups: ”CFR are de partea ei experienţa şi terenul propriu!”

Arne Erlandsen, antrenor Kups: ”CFR are de partea ei experienţa şi terenul propriu!”

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul formaţiei finlaneze Kups a vorbit într-o conferinţă de presă înaintea partidei cu CFR Cluj.

Norvegianul de pe banca echipei finlandeze a evitat să vorbească despre un fotbalist anume al CFR-ului, dar a avut cuvinte de laudă pentru formaţia lui Dan Petrescu:

”Un meci foarte greu pentru nou, CFR are experienţă şi joacă pe teren propriu. Ştim asta, aşa că trebuie să fim la cel mai înalt nivel.

Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător. Ştim de CFR Cluj, de alte cluburi din România, cunoaştem fotbalul de la voi. Probabil că se gândesc că echipa noastră e uşor de eliminat, dar sper să se înşele.

Pentru noi ar fi incredibil dacă ne-am califica, este un meci foarte mare pentru noi” a spus Arne Erlandsen.

Cu un lot evaluat la 4.23 de milioane de euro, formaţia finlandeză are o cotă de piaţă mai mică decât a oricărui club din Liga 1. Cu toate acestea, finlandezii nu par genul de echipă facilă pentru fotbalul de la noi.

Norvegianul Arne Erlandsen (60 de ani), antrenorul formaţiei, este un tehnician experimentat care a antrenat printre altele echipe ca Lillestrom, IFK Goteborg, Moss sau Fredrisktad. Este unul dintre antrenorii norvegieni cu performanţe foarte bune în afara ţării. El a reuşit să adune 76 de puncte în 42 de meciuri cu IFK Goteborg, a treia performanţă din istorie a unui manager norvegian. Pe KuPS a preluat-o în octombrie 2019. Interesant este că Erlandsen are o legătură şi cu fosta adversară a CFR-ului, Djurgardens IF. Actualul tehnician de la Kups a evoluat timp de două sezoane pentru formaţia suedeză. Fost mijlocaş pe vremea când era jucător, Arne Erlandsen a evoluat pentru Lillestrom, Stromsgodset şi Djurgarden, dar cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o la Lillestrom, acolo unde a strâns aproape 200 de meciuri. Este fost internaţional norvegian, reprezentându-şi ţara în 22 de rânduri.

Afla mai multe despre: arne erlandsen 

viewscnt
Articole similare