Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţa lui Arsene Wenger. Mesaj clar pentru fanii lui Arsenal: "Să nu uitaţi acest lucru"

Aroganţa lui Arsene Wenger. Mesaj clar pentru fanii lui Arsenal: "Să nu uitaţi acest lucru"
Comentarii

În ciuda fanilor lui Arsenal, managerul "tunarilor", Arsene Wenger, a recunoscut că n-are de gând să plece prea curând de pe banca tehnică a echipei. Contractul francezului cu Arsenal se va încheia în vara anului 2019.

"Întotdeauna eu am respectat contractele mele. Aş dori să vă reamintesc că am refuzat cele mai mari cluburi din lume pentru a rămâne aici şi pentru a-mi duce la capăt contractul. Însă, trebuie să accept că în meseria mea se poate întâmpla orice. Obiectivul meu, în acest moment este să câştig următorul joc. Trebuie să jucăm din ce în ce mai bine până la finalul sezonului şi trebuie să le arătăm tuturor că avem o foame deosebită de a câştiga fiecare meci”, a declarat Wenger pentru BeIn Sports.

Dacă în Premier League şi-a luat deja gândul de la titlu, iar din Cupa Angliei a fost eliminată, Arsenal a mai rămas în cărţi pentru două trofee. La 25 februarie, "tunarii" vor disputa finala Cupei Ligii Angliei, cu Manchester City, în timp ce, în Europa League, au făcut un pas important către optimile competiţiei, după 3-0 în deplasarea de la Ostersunds. 

Afla mai multe despre: arsenalpremier laeguearsene wengereuropa league 

viewscnt
Articole similare