Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţă maximă la adresa lui Gigi Becali. Jucătorul unei rivale nu-l ştia pe patronul FCSB: "Cine e? Acum aud pentru prima oară numele lui"

Aroganţă maximă la adresa lui Gigi Becali. Jucătorul unei rivale nu-l ştia pe patronul FCSB: "Cine e? Acum aud pentru prima oară numele lui"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Dinamo, Damien Dussaut, a mărturisit într-un interviu acordat unui site al suporterilor dinamovişti că nu îl cunoaşte pe patronul FCSB-ului şi că ar refuza fără să clipească o eventuală ofertă din partea marii rivale.

Pus la curent despre faptul că Gigi Becali obişnuieşte să oferteze jucătorii echipei din Ştefan cel Mare "pentru a destabiliza clubul", fotbalistul francez a susţinut că el nu vrea să audă de FCSB.

”Nu aş da nicio importanţă unei oferte primite de la FCSB. Chiar nu ştiam cine este Gigi Becali. Acum aud pentru prima dată numele lui. Ce aş face eu? Nu i-aş da nicio importanţă!", a spus Dussaut, pentru doardinamo.ro.

De altfel, fundaşul dreapta pretinde că nu auzise nici de FCSB, înainte să ajungă în Liga 1.

"Ştiam că sunt doar două cluburi mari în România, Dinamo Bucureşti şi Cluj. De Steaua chiar nu auzisem. Când am ajuns în România am aflat despre această echipă. Înainte nu ştiam, acum ştiu foarte bine. Ştiu că este un meci foarte tare, un derby, pe care sper să-l câştigăm când vom juca, în primul rând pentru fani", a mai spus fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Damien Dussaut a fost adus de Dinamo în ianuarie, iar de atunci a jucat în două partide. De-a lungul carierei, francezul a mai evoluat la Valenciennes B, Standard Liege şi Sint-Truiden.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare