Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aroganţă sau gafă monumentală? Suedezii au dezvăluit de ce şi-au prezentat echipamentul pentru Euro înainte de meciul cu România

Aroganţă sau gafă monumentală? Suedezii au dezvăluit de ce şi-au prezentat echipamentul pentru Euro înainte de meciul cu România

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Suediei, Janne Anderson, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este încrezător înainte de meciul cu România, care va avea loc, vineri, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2020.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro 2020, se va disputa vineri, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45.

În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul tricolorilor a fost reuşit atunci de Claudiu Keşeru.

 

Înaintea duelului direct, Suedia e pe poziţia secundă în grupă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce tricolorii sunt pe 3, cu 14 puncte.

"Nu vorbesc niciodată de favorite în fotbalul de azi. Doar ce este pe teren contează, ne-am pregătit foarte bine..Sunt încrezător înainte de meci. Vom vedea la final care este echipa mai bună, nu care a fost favorită. Am discutat cu jucătorii despre paşii pe care îi vom urma în caz de rasism. Trebuie să ştim ce avem de făcut dacă este cazul", a declarat Anderson într-o conferinţă de presă.

Înaintea meciului de la Bucureşti, suedezi şi-au prezentat echipamentul oficial pe care îl vor purta la Euro 2020, în ciuda faptului că selecţionata nordică ar putea rata prezenţa la turnuel final. 

"Nu a fost decizia noastră. Federaţia şi cei de la Adidas împreună au decis. E o practică să primim un nou echipament la fiecare doi ani. Nu a fost vorba despre acest meci sau că suntem siguri că vom merge la Campionatul European. Să sperăm că o vom face", a declarat Andreas Granqvist în aceeaşi conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: suediaromaniaechipament 

viewscnt
Articole similare