Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arpad Paszkany, tranzacţie uriaşă în Cluj! A scos milioane de euro cu CFR Cluj, iar acum a revenit în prim-plan de la distanţă

Arpad Paszkany, tranzacţie uriaşă în Cluj! A scos milioane de euro cu CFR Cluj, iar acum a revenit în prim-plan de la distanţă

CFR Cluj

Comentarii

Arpad Paszkany şi-a mutat afacerile în străinătate, iar în această perioadă este pe cale să facă o tranzacţie care să-i aducă două milioane de euro, în Cluj.

Arpad Paszkany aşteaptă două milioane de euro dinspre Cluj

După 2017, Arpad Paszkany a preferat să stea departe de ochii publicului. Omul de afaceri în vârstă de 49 de ani n-a mai acordat niciun interviu în ultimii 4. În schimb, şi-a concentrat atenţia pe dezvoltarea afacerilor pe care le are.

Totuşi, nu s-a desprins total din Cluj, iar acum îşi vinde o proprietată evaluată la două milioane de euro.

”La parterul vilei se regăseşte un garaj pentru două maşini. Adiţional, în construcţia exterioară, mai există un garaj de trei maşini. Grădina este rafinat amenajată cu vegetaţie matură, între care bonsai, considerat esenţa plantelor decorative şi un colţ de natură paradiziac. Accesul se poate realiza din 2 străzi: acces unic de pe Strada Cireşilor şi acces comun (cotă parte 1/3 din drum de 867 mp) cu încă 2 vile de pe strada Observatorului”, se arată în anunţ.

Vila are 838 mp construiţi şi 681 mp utili şi un teren de 1866 mp, conform Foaiatransilvana.ro

Arpad Paszkany a renunţat la cetăţenia română şi a înregistrat două adrese, la Budapesta, în Ungaria, şi în Malta, informaţii dezvăluite la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cu Arpad Paszkany acţionar, CFR Cluj a scris istorie în Liga 1 şi în Europa. 

În "era Paszkany", actuala campioană a reuşit să câştige de trei ori campionatul de fotbal al României, precum şi Cupa României. Echipa a jucat şi în Liga Campionilor, iar încasările au fost pe măsură, atât din premiile sosite de la UEFA, cât şi din vânzarea fotbaliştilor. 

În perioada în care a fost patron la CFR Cluj, Arpad Paszkany ar fi investit aproape 100 de milioane de euro în dezvoltarea echipei. Printre altele, a construit un nou stadion, care l-a costat aproape 25 de milioane de euro.

În acest moment, CFR Cluj e controlată de finanţatorul Nelu Varga, care a construit echipa care domină Liga 1 din 2018. Ardelenii au cucerit ultimele titluri şi au participat în grupele Europa League şi Conference League. 

Afla mai multe despre: arpad paszkanycfr clujarpad paszkany cfr cluj 

viewscnt
Articole similare