Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal a dat o lovitură pe piaţa transferurilor în miez de noapte: "A semnat". "Tunarii" au câştigat duelul cu Manchester United sau PSG

Arsenal a dat o lovitură pe piaţa transferurilor în miez de noapte: "A semnat". "Tunarii" au câştigat duelul cu Manchester United sau PSG

Arsenal

Comentarii

În timpul în care tot universul fotbalistic era concentrat pe ceea ce se întâmplase la Koln, în finala Europa League dintre Sevilla şi Inter, Arsenal a rezolvat al doilea transfer al verii.

Ediţia de sâmbătă a Corriere dello Sport anunţă că Arsenal a rezolvat transferul lui Gabriel Magalhães de la Lille. Fundaşul a fost dorit atât de Manchester United, Napoli, cât şi de finalista UEFA Champions League, Paris Saint-Germain, care îl considera urmaşul lui Thiago Silva. 

Până la urmă, Arsenal a fost echipa care a făcut oferta cea mai apropiată de dorinţa francezilor de la Lille, aproximativ 30 de milioane de euro. Pentru Arsenal este al doilea transfer al verii, după aducerea lui Willian, fotbalist liber de contract după despărţirea de Chelsea. 

Gabriel Magalhães a jucat 6 meciuri în sezonul trecut de UEFA Champions League şi 34 de meciuri în total pentru Lille. A marcat un gol şi s-a remarcat printr-un plasament impecabil şi o tehnică peste media fundaşilor din campionatul Franţei. 

Afla mai multe despre: gabrielarsenallille 

viewscnt
Articole similare