Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal a pus ochii pe noua senzaţie din La Liga. Se bate cu Barcelona şi Real Madrid pentru el

Arsenal a pus ochii pe noua senzaţie din La Liga. Se bate cu Barcelona şi Real Madrid pentru el

Arsenal

Comentarii

Venirea lui Ronaldo Nazario la Real Valladolid a fost de bun augur. Trupa de pe Estadio Jose Zorrilla traversează o perioadă excelentă, iar duminică s-a impus pe terenul lui Real Sociedad.

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei spaniole în acest debut de sezon este Fernando Calero, un fundaş central în vârstă de 23 de ani, caer a explodat în acest sezon.

Calero a bifat 15 meciuri pentru Valladolid şi este jucătorul cu cele mai multe intervenţii în duelurile unu vs unu din La Liga. Cadena SER notează că Arsenal a pus deja ochii pe el şi ar urma să înainteze o ofertă de 15 milioane de euro pentru fundaşul născut la Boecillo (în apropiere de Valladolid).

Dar aceeaşi sursă susţine că misiunea ”tunarilor” este dificilă. Forţele Spaniei, Real Madrid şi Barcelona, ambele în căutare de fundaşi centrali au pus ochii pe Calero.

Fotbalistul a crescut la Malaga şi a ajuns gratis la Valladolid. A semnat un contract pe 4 ani şi a fost titular şi în sezonul în care formaţia de pe Estadio José Zorrilla a promovat în La Liga.

Afla mai multe despre: real valladolidarsenalfernando calero 

viewscnt
Articole similare