Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal a rezvoltat primul transfer al verii! Jucătorul vine din La Liga: "Voi fi fericit dacă ajunge la Arsenal"

Arsenal a rezvoltat primul transfer al verii! Jucătorul vine din La Liga: "Voi fi fericit dacă ajunge la Arsenal"

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta nu a stat degeaba în această perioadă şi chiar dacă a avut probleme medicale din cauza faptului că a fost infectat cu coronavirus, manager-ul lui Arsenal a avut timp să gestioneze şi următoarea perioadă de mercato.

Arsenal s-a înţeles cu Thomas Partey (26 de ani), anunţ făcut chiar de către tatăl fotbalistului ghanez: "Mi-am sunat fiul după ce am auzit zvonurile şi mi-a confirmat că sunt adevărate. Arsenal are foarte mulţi suporteri în Ghana. Voi fi fericit dacă ajunge acolo", a declarat Jacob Partey într-un interviu. 

Singura problema acum este modul în care Ateltico Madrid va renunţa la jucător. Mijlocaşul defensiv este apreciat la 40 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com şi mai are contract până în 2023. În acelaşi timp, Los Rojiblancos vor să îi propună un nou contract. 

Partey a ajuns la Atletico în 2013, dar a fost împrumutat la Mallorca şi Almeria până să îşi facă loc în formaţia lui Diego Simeone. Jucătorul ghanez şi-a trecut în palmares un trofeu UEFA Europa League, dar şi Supercupa Europei. 

Afla mai multe despre: thomas parteytransfer arsenal 

viewscnt
Articole similare