Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal caută antrenor! Mikel Arteta are şanse mici să mai rămână pe banca ”tunarilor”. Cine l-ar putea înlocui

Arsenal caută antrenor! Mikel Arteta are şanse mici să mai rămână pe banca ”tunarilor”. Cine l-ar putea înlocuigalerie foto

Arsenal

Comentarii

Arsenal a ajuns la cinci etape fără victorie în Premier League, iar scaunul lui Arteta este tot mai şubred

Burnely a câştigat pe terenul lui Arsenal şi o duce pe echipa lui Arteta într-o situaţie de necrezut. ”Tunarii” sunt pe locul 15 în clasament, cu 13 puncte din primele 12 etape ale campionatului. Etapa viitoare, formaţia antrenată de Arteta are un nou meci greu, de această dată cu revelaţia, Southampton. Viitoarea adversară a lui Arsenal are cu 10 puncte mai multe în campionat după primele 12 runde ale sezonului.

Înfrângerea cu Burnley a fost a 13-a pentru Mikel Arteta pe banca tehnică a lui Arsenal. Tehnicianul spaniol a pregătit gruparea londoneză în 49 de meciuri până acum, dintre care a câştigat 20, iar în alte şapte a terminat la egalitate.

Potrivit presei engleze, spaniolul ar urma să fie înlocuit de la cârma ”tunarilor”, iar primul nume vehiculat este cel al talentatului Eddie Howe (foto jos). Acesta a mai fost dorit de Arsenal, dar nu a putut fi adus atunci de la Bournemouth. Howe are 43 de ani şi a antrenat timp de 8 ani formaţia AFC Bournemouth, pe care a reuşit să o ducă din liga a treia până în Premier League.

Alte două nume sunt vehiculate pentru banca lui Arsenal. Primul dintre ele este cel al lui Max Allegri, actualmente liber de contract. Legendarul Thierry Henry este şi el în cărţi, dar la 43 de ani experienţa sa este mult inferioară lui Eddie Howe până la aceeaşi vârstă. Ar putea să nu mai conteze asta, ţinând cont de numele său. Alte două variante par luate în calcul de casele de pariuri: Rafael Benitez, actualmente în China şi Patrick Vieira, proaspăt demis de la Nice, din Franţa.

Afla mai multe despre: mikel artetaeddie howe 

viewscnt
Articole similare