Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, concurenţă pentru Barcelona şi Real Madrid pentru transferul "perlei" din fotbalul francez

Arsenal, concurenţă pentru Barcelona şi Real Madrid pentru transferul "perlei" din fotbalul francez

Arsenal

Comentarii

Eduardo Camavinga (18 ani), fotbalistul lui Rennes, e la mare căutare. Arsenal le face concurenţă Barcelonei şi lui Real Madrid.

Unul dintre cele mai interesante prospecte din fotbalul european, Eduardo Camavinga, puştiul de 18 ani crescut de Rennes, ar putea fi subiectul unui duel între cluburile mari din Europa. Având în vedere vârsta şi potenţialul său, Camavinga are deja trei echipe care-l curtează. Granzii din Spania Real şi Barca erau demult în cursă, însă pe fir a intrat şi Arsenal.

"Tunarii" ar avea şanse mai mari de a-l transfera pe Camavinga deoarece fotbalistul îşi doreşte transferul în Premier Leauge, iar Arsenal e o echipă care se pliază perfect pe stilul său de joc. Totuşi, formaţia antrenată de Mikel Arteta îl are concurent pe postul lui Camavinga pe Thomas Partey (27 de ani), cumpărat de la Atletico Madrid cu 50 de milioane de euro în octombrie 2020.

Având în vedere că multe cluburi sunt pe urmele lui Camavinga, preţul său nu va fi unul deloc mic.

Camavinga a jucat 38 de meciuri, a marcat un gol şi a reuşit trei pase de gol în toate competiţiile acestui sezon la Rennes.

Afla mai multe despre: arsenalreal madridbarcelonacamavingatransfer 

viewscnt
Articole similare