Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal i-a hotărât soarta lui Martin Odegaard la scurt timp după ce a fost împrumutat de la Real Madrid. Ce decizie au luat "tunarii"

Arsenal i-a hotărât soarta lui Martin Odegaard la scurt timp după ce a fost împrumutat de la Real Madrid. Ce decizie au luat "tunarii"

Arsenal

Comentarii

Martin Odegaard (22 de ani) a impresionat la Arsenal, unde l-a cucerit pe antrenorul Mikel Arteta, iar "tunarii" au luat repede o decizie în privinţa mijlocaşului ofensiv norvegian. Arsenal vrea să-i prelungească împrumutul lui Odegaard cu încă un an peste durata stabilită iniţial şi au luat deja legătura cu Real Madrid.

Real Madrid l-a cedat sub formă de împrumut pe Odegaard la începutul lui 2021, iar norvegianul a avut impact imediat la Arsenal. "Tunarii" s-au hotărât repede şi îl pe Odegaard mai mult de un an, cât era împrumutul inuiţial. Daily Mail, sursă citat de Mundo Deportivo, anunţă că echipa lui Mikel Arteta a cerut celor de la Real Madrid un an în plus de împrumut pentru Martin Odegaard.

La fel s-a întâmplat când Arsenal l-a împrumutat de la Real Madrid pe Dani Ceballos, însă atunci decizia în cazul spaniolului n-a fost una inspirată pentru clubul englez. De asemenea, sursa citată scrie că Arsenal ar putea face o ofertă de transfer definitiv pentru Odegaard, pe care să o prezinte celor de la Real Madrid în vară, în funcţie de evoluţiile jucătorului.

Martin Odegaard a jucat 10 meciuri deja pentru Arsenal, timp în care a marcat o dată, iar prestaţiile sale l-au încântat pe Mikel Arteta, antrenorul de pe Emirates Stadium.

Afla mai multe despre: martin odegaardarsenalimprumutreal madrid 

viewscnt
Articole similare