Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, în negocieri avansate pentru transferul unui "wonderkid" din fotbalul mondial! Arteta a vorbit deja cu jucătorul

Arsenal, în negocieri avansate pentru transferul unui "wonderkid" din fotbalul mondial! Arteta a vorbit deja cu jucătorul

Arsenal

Comentarii

Arsenal e în negocieri pentru a pune mâna pe Houssem Aouar (22 de ani), unul dintre cei mai talentaţi puştiu francezi din noua generaţie. "Tunarii" poartă deja de ceva timp negocieri cu Olympique Lyon, însă francezii cer 50 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea fotbalistului crescut în academia clubului.

RMC Sport şi L'Equipe scriu la unison despre transferul lui Houssem Aouar de la Lyon la Arsenal. Mai mult, se pare că Mikel Arteta a şi vorbit deja cu fotbalistul francez, dar diferenţa dintre cerere şi ofertă face ca transferul să nu se fi realizat încă. Potrivit surselor citate, Lyon vrea 50 de milioane de euro în schimbul lui Aouar, dar Arsenal a pregătit o ofertă de 38 de milioane de euro.

Francezii susţin că dacă suma este cea reală, oferta va fi refuzată de şefii lui Olympique Lyon, care nu sunt dispuşi să renunţe la Aouar pentru mai puţin de 50 de milioane de euro. Juventus este şi ea interesată de transferul lui Houssem Aour, dar se pare că Arsenal e cea care are prim-planul pentru a realiza transferul, cel puţin pentru moment.

Houssem Aouar a fost promovat de Olympique Lyon la echipa mare în 2016, iar de atunci a strâns 140 de meciuri, 24 de goluri şi 27 de pase de gol în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: arsenalhoussem aouartransfer 

viewscnt
Articole similare