Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal - Leicester 0-1. Prima înfrângere pentru Arsenal pe teren propriu din acest sezon

Arsenal - Leicester 0-1. Prima înfrângere pentru Arsenal pe teren propriu din acest sezon

Premier League

Comentarii

Cu o victorie pe teren propriu, Arsenal se apropia la numai un punct de actuala campioană, Liverpool, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit de o bună perioadă de timp. Dorinţa de victorie nu a fost însă de ajuns pentru echipa antrenată de Mikel Arteta, golul marcat de Vardy cu 10 minute înainte de final fiind unul decisiv.

Arsenal a jucat mai bine în prima parte a meciului, însă introducerea lui Vardy în ultima jumătate de oră a meciului a schimbat soarta unei partidei care se îndrepta către un scor alb. Cu numai 10 minute înainte ca singurul gol al partidei să fie înscris, gazdele au fost aproape de gol prin Hector Bellerin, Schmeichel însă a fost la post.

O faza clasică de contraatac, în minutul 79, l-a adus pe Tielemans în situatia de a centra pentru Vardy, iar acesta din urmă a reuşit să spargă gheaţa cu o lovitură de cap perfectă.

Arsenal - Leicester 0-1, iar fosta campioană din Premier League din 2016 a urcat pe locul 4 în clasament la un sigur punct în spatele primelor două clasate, Everton şi Liverpool, ambele cu câte 13 puncte.

Afla mai multe despre: leicester 

viewscnt
Articole similare