Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal mută pe piaţa transferurilor. S-a înţeles cu un jucător de la Real Madrid

Arsenal mută pe piaţa transferurilor. S-a înţeles cu un jucător de la Real Madrid

Premier League

Comentarii

Antrenorul celor de la Arsenal Londra, Unai Emery, încearcă tot posibilul pentru să mai îndulcească din amarul suporterilor tunari, provocat de ratarea prezenţei în următoarea ediţie a Ligii Campionilor. Doi jucători sunt foarte aproape de a ajunge pe Emirates, după cum anunţă presa britanică, fiind doar o problemă de zile până se vor parafa înţelegerile.

Finalista Europa League este foarte aproape de a-l transfera pe William Saliba de la St.Etienne, un fundaş central (1,93 m) de 18 ani, de origine franceză, care a bifat sezonul trecut 16 meciuri în Ligue 1. Al doilea jucător ajuns la Londra pentru a face vizita medicală este jucătorul lui Real Madrid, Dani Ceballos, proaspăt campion al Europei cu naţionala de tineret a Spaniei.

Mijlocaşul de 23 de ani nu vrea să "facă" banca în acest sezon, aşa că a acceptat să vină împrumut la Arsenal, pentru cel puţin un sezon. Fosta campioană a Europei, Real Madrid, şi-a dat acordul pentru transfer, însă cea mai mare temere a londonezilor este că formaţia Los Blancos se poate răzgândi după accidentarea gravă suferită de Marco Asensio.

La capitolul transferuri ratate, Arsenal a fost refuzată de atacantul Wilfred Zaha de la Crystal Palace, dar şi de fundaşul stânga scoţian al celor de la Celtic, Kieran Tierney. Singurul jucător adus de Unai Emery, până acum, este tânărul atacant brazilian Gabriel Martinelli, de la Ituano, pentru şase milioane de euro.

Afla mai multe despre: arsenal 

viewscnt
Articole similare