Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal o va întâlni mâine pe Rapid Vienna în Europa League, pe Emirates. Mikel Arteta este entuziasmat de faptul că vor fi şi fani prezenţi la meci

Arsenal o va întâlni mâine pe Rapid Vienna în Europa League, pe Emirates. Mikel Arteta este entuziasmat de faptul că vor fi şi fani prezenţi la meci
Comentarii

Arsenal va juca în faţa fanilor pentru prima dată de la perioada pandemiei. "Tunarii" o vor întâlni pe Rapid Vienna în Europa League, pe Emirates.

Arsenal va juca în faţa fanilor în Europa League, împotriva celor de la Rapid Vienna mâine, 3 decembrie, la ora 22:00.

Ce spune Mikel Arteta despre întoarcerea fanilor

Arteta a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid Vienna, despre cât de entuziasmaţi sunt în legătură cu întoarcerea fanilor, despre faptul că aşteaptă în lunile următoare şi mai mulţi fani, dar şi despre situaţia în care clubul este gata să ajute oamenii, pentru ca aceştia să revină pe Emirates.

"Va fi extraordinar să-i vem înapoi, se va simţi ciudat, clubul a făcut o muncă uimitoare pentru a facilita pe toată lumea ca în scurt timp să poată participa la stadion şi sunt sigur că va funcţiona foarte bine. Îmi pare rău pentru miile de fani cărora sunt sigur că le-ar plăcea să ajungă, dar nu pot fi acolo.", a spus Arteta.

"Nu ştiu, cu felul în care s-a dezvoltat pandemia. Înainte, am crezut că este doar un blocaj de două săptămâni şi ne-am găsit în el timp de trei sau patru luni. Cine ştie cum se va dezvolta? Ceea ce putem face ca club, vom face maximul nostru evident."

"Da ar fi grozav. După cum am spus, suntem gata să găzduim cât mai mulţi posibil. Va depinde de modul în care se dezvoltă pandemia, de noile măsurători atunci când începem să deschidem puţin lucrurile şi să vedem cum reacţionează oamenii la asta. Sperăm că putem face asta."

În ultima partidă a lui Arsenal, David Luiz şi-a spart capul, iar Arteta a fost întrebat dacă brazilianul îşi va reveni la timp pentru meciul de duminică împotriva celor de la Tottenham.

"Cred că va fi apt să joace dacă cicatricea se vindecă corespunzător şi se simte confortabil cu mingea, nu ar trebui să existe probleme", a declarat Mikel.

 

Afla mai multe despre: arsenal europa league mikel arteta fani suporteri 

viewscnt
Articole similare