Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal plăteşte o sumă imensă pentru a-l transfera! Acordul este total: ”Poate ajunge cel mai bun din lume”

Arsenal plăteşte o sumă imensă pentru a-l transfera! Acordul este total: ”Poate ajunge cel mai bun din lume”

Arsenal

Comentarii

Arsenal şi Brighton s-au înţeles pentru transferul fundaşului Ben White.

Aproape 60 de milioane de euro va plăti Arsenal pentru a-l transfera pe fundaşul în vârstă de 23 de ani care joacă la Brighton, echipa la care este legitimat şi Florin Andone.

”Ben White este practic jucătorul lui Arsenal. Va efectua vizita medicală şi va fi unul dintre cei mai scumpi fundaşi din lume. Arsenal consideră însă că White poate deveni unul dintre cei mai buni” anunţă presa britanică.

În vârstă de 23 de ani, Benjamin William White  a crescut la Southampton şi Brighton, iar în stagiunea 2019-2020 a evoluat pentru Leeds. La Brighton a debutat în 2016, iar în cariera sa a mai fost împrumutat la Newport County şi Peterborough.

Dorit şi de Klopp la Liverpool, Ben White va ajunge la Arsenal în anul în care a debutat şi în prima reprezentativă a Angliei.

Masivul fundaş central de la Brighton are o cotă de piaţă de 28 de milioane de euro, dar era curtat de mai multe cluburi importante din Europa.

Sky Sports confirmă mutarea: ”Fundaşul care a jucat în 36 de meciuri sezonul trecut la Brighton, ajutând echipa să se salveze de la retrogradare, va susţine vizita medicală la Arsenal în această săptămână”

Afla mai multe despre: ben whitearsenal 

viewscnt
Articole similare