Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, Schalke 04 şi Leipzig se luptă pentru un fundaş de 21 de ani. Este cotat la 16 milioane de euro, însă a rămas liber de contract

Arsenal, Schalke 04 şi Leipzig se luptă pentru un fundaş de 21 de ani. Este cotat la 16 milioane de euro, însă a rămas liber de contract

Fotbal

Comentarii

OGC Nice a anunţat că nu a reuşit să-l convingă pe cel mai promiţător jucător al clubului, Malang Sarr, să-şi prelungească înţelegerea, aşa că a rămas liber de contract. Nu va rămâne fără echipă pentru mult timp.

Fotbalistul cotat la 16 milioane de euro este vizat de mai multe formaţii din Europa. Cele mai insistente sunt Arsenal Londra, Schalke 04 şi RB Leipzig. Englezii de la Arsenal sunt disperaţi să obţină semnătura fundaşului francez, deoarece are mari probleme în defensivă, iar faptul că jucătorul este liber de contract este perfect pentru jucător şi echipă.

Arsenal a pus la punct transferuile definitive ale jucătorilor Cedric Soares şi Pablo Mari. De asemenea, William Saliba se întoarce de la St.Etienne, unde a fost împrumutat.

Malang Sarr a bifat prezenţe în naţionalele U16, U17, U18, U19, U20 şi U21 ale Franţei. La doar 21 de ani fotbalistul crescut la Nice a bifat 102 meciuri în Ligue 1, unde a marcat trei goluri şi a oferit două pase de gol.

A debutat pentru Nice în urmă cu patru ani, pe vremea când avea 17 ani, într-un meci din grupele Europa League, pierdut de Nice, acasă, cu Schalke 04, scor 0-1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare