Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal şi-a găsit fundaş după dezastrul din meciul cu Chelsea! Vine de la Şahtior şi a impresionat în Champions League

Arsenal şi-a găsit fundaş după dezastrul din meciul cu Chelsea! Vine de la Şahtior şi a impresionat în Champions League

Arsenal

Comentarii

În etapa intermediară din Premier League, Arsenal a avut parte de un meci de coşmar în departamentul defensiv, chiar dacă a reuşit, in extremis, un egal împotriva rivalei Chelsea. Mikel Arteta s-a săturat de lacunele fundaşilor centrali şi este pregătit să aducă un apărător de calitate.

Arsenal vrea să îl transfere pe fundaşul central Mykola Matviyenko (23 de ani), de la Şahtior Doneţk, au anunţat persoane din anturajul fotbalistului. 

"Eu şi colegii mei am fost constant în contact cu oficialii lui Arsenal şi ne-am întâlnit. Oameni din conducerea lui Arsenal deja i-au contactat pe cei de la Şahtior şi sperăm că negocierile vor fi finalizate", a declarat impresarul fotbalistului Yuriy Danchenko pentru presa din Ucraina. 

Fundaşul central în vârstă de 23 de ani, care are deja 20 de selecţii în naţionala mare a Ucrainei, a impresionat în actuala stagiune de UEFA Champions League, în faza grupelor şi a dat de înţeles că este de acord cu o mutare la Arsenal, prin like-urile pe care le-a dat pe Instagram pozelor care vorbesc despre acest transfer. 

  • 5 milioane de euro este cota lui Matviyenko, potrivit transfermarkt.com 
  • 61 de meciuri are în tricoul lui Şahtior. El a mai jucat şi la Karpaty Lvov şi Vorskla Poltava

Arsenal, probleme grave în defensivă 

Defensiva lui Arsenal este considerat "călcâiul lui Ahile" al echipei antrenate de Mikel Arteta. În meciul cu Chelsea, Mustafi a jucat extrem de slab şi a fost responsabil pentru o pasă greşită pe care i-a dat-o lui David Luiz, în momentul în care fostul fundaş de la PSG şi Chelsea a făcut penalty şi a fost eliminat. 

În plus, o altă variantă din defensivă, Calum Chambers, s-a accidentat recent şi nu va mai juca în acest sezon. Pe lista lui Arsenal se mai află şi Dayot Upamecano, dar "tunarii" vor încerca să îl transfere pe jucătorul de la RB Leipzig în vară, atunci când va intra în ultimul an de contract. 

Afla mai multe despre: transfer arsenalşahtiorpremier league 

viewscnt
Articole similare