Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, ”tun” după ”tun” pe piaţa transferurilor. Ultima dorinţă, un jucător de la Barcelona

Arsenal, ”tun” după ”tun” pe piaţa transferurilor. Ultima dorinţă, un jucător de la Barcelona

Arsenal

Comentarii

Arsenal vrea să-şi facă cu adevărat o trupă de titlu în Premier League şi continuă ”goana” după întăririle necesare pentru Arteta şi trupa sa.

Arsenal, ”tun” după ”tun” pe piaţa transferurilor. Ultima dorinţă, un jucător de la Barcelona

Arsenal a ratat ”la mustaţă” titlul în Premier League în sezonul trecut, dar nu vrea să repete acest lucru şi în noua stagiune.

Astfel că managerul Mikel Arteta şi conducerea clubului au adus jucători care să-i ajute în îndeplinirea obiectivului.

Germanul Kai Havertz şi englezul Declan Rice sunt noutăţile din lotul lui Arsenal pentru sezonul viitor, iar olandezul Jurrien Timber urmează să semneze în perioada imediat următoare.

Însă, trupa din Londra este în continuare în căutare de achiziţii, iar Ferran Torres este cel mai recent nume intrat în vizorul ”tunarilor”, notează 90min.com.

Jucătorul celor de la FC Barcelona este văzut drept varianta ideală de rezervă pentru Bukayo Saka în banda dreaptă, după ce flancul stânf al atacului este asigurat de duo-ul Gabriel Martinelli-Leandro Trossard.

Ferran Torres a ajuns la Barcelona în ianuarie 2022, de la Manchester City. Catalanii plăteau atunci 55 de milioane de euro, iar acum ar fi dispuşi să se despartă de jucător contra unei sume în valoare de 35-40 de milioane de euro.

În vârstă de 23 de ani, extrema dreaptă spaniolă nu a convins în totalitate la Barcelona, deşi a fost unul dintre preferaţii lui Xavi în momentul transferului său de la Manchester City.

În ultima vreme, Ferran Torres a mai fost în vizorul şi altor echipe din Premier League: Aston Villa şi Newcastle.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguebarcelonala ligaferran torres 

viewscnt
Articole similare