Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal vrea să transfere de la FC Barcelona! "Tunarii", gata să facă o ofertă

Arsenal vrea să transfere de la FC Barcelona! "Tunarii", gata să facă o ofertă

Arsenal

Comentarii

Neto (30 de ani), portarul Barcelonei, fost la Fiorentina sau Juventus, e dorit de Arsenal. Clubul din Premier League vrea să întărească situaţia portarilor şi îl doreşte pe brazilianul care e rezerva lui Marc-Andre ter Stegen (28 de ani) pe Camp Nou.

Sport scrie despre intenţiile lui Arsenal de a-l transfera pe Neto. Portarul brazilian e nemulţumit de situaţia lui de la FC Barcelona, unde stă mai mult pe bancă şi apără doar când Ter Stegen e odihnit de antrenor. Astfel, goalkeeperul ar putea fi tentat de o ofertă a "tunarilor", doar că la Arsenal ar putea păţi la fel. Bernd Leno, unul dintre cei mai talentaţi portari germani ai generaţiei sale, e titularul postului de portar în echipa lui Mikel Arteta, iar Neto ar avea de furcă pentru a-l scoate dintre buturi.

De asemenea, Neto e dorit şi de Valencia, fosta sa echipă, care nu e mulţumită de prestaţiile lui Jasper Cillessen. Barcelona ar putea fi interesată să-l vândă pe Neto Murara, având în vedere situaţia financiară fragilă a clubului şi posibilitatea de a face un profit consistent cu un portar adus la schimb cu olandezul Cillessen.

În cazul în care Barcelona se decide să-l vândă pe Neto, catalanii l-ar putea aduce înapoi pe Camp Nou pe Andre Onana (24 de ani), goalkeeperul lui Ajax, care mai e dorit şi de Chelsea.

Afla mai multe despre: netoarsenaltransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare