Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal vrea un super jucător de la Bayern Munchen. Ce sumă uriaşă e dispusă să ofere pentru el!

Arsenal vrea un super jucător de la Bayern Munchen. Ce sumă uriaşă e dispusă să ofere pentru el!
Comentarii

Proiectul lui Unai Emery la Arsenal începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Arsenal i-a transferat în această vară pe Lichsteiner, Sokratis Papastathopoulos, Bernd Leno şi Lucas Torreira, iar acum forţează conform presei franceze transferul unui jucător important de la Bayern Munchen.

Arsenal vrea să-şi încheie campania de achiziţii din această vară în stil de mare echipă. Gruparea londoneză a pus ochii pe un super jucător de la Bayern Munchen, care nu s-ar afla pe lista titularilor pe care o are în vizor noul antrenor, Niko Kovac.

50 de milioane de euro este dispusă să ofere Arsenal pentru Kingsley Coman, susţine beIN Sports. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani nu a fost convocat pentru Campionatul Mondial din Rusia de Dider Deschamps şi nu se simte tocmai confortabil nici la Munchen. Bavarezii au plătit pentru el 28 de milioane de euro şi i-au oferit un contract până în 2023, dar Coman nu pare mulţumit de statutul său actual. În sezonul trecut, francezul a bifat 21 de meciuri pentru Bayern în campionat şi 5 meciuri în Uefa Champions League, dar n-a reuşit să marcheze decât 7 goluri.

Născut la Paris, fotbalistul a crescut la Academia lui Paris Saint Germain şi a evoluat în trei meciuri pentru actuala campioană a Franţei. Din 2014, Coman a evoluat în Italia la Juventus, dar numai un an mai târziu a fost transferat în Germania la Bayern. Pentru reprezenativa franceză, proaspăt încoronată drept campioană mondială, Kingsley a jucat până acum în 15 meciuri şi a marcat o singură dată, pe 29 martie 2016, într-un amical contra Rusiei.

Afla mai multe despre: kingsley comanbayern munchenarsenal 

viewscnt
Articole similare