Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsene Wenger, foarte dur după ce a urmărit FC Barcelona - Slavia Praga 0-0. Cum a reacţionat fostul manager al lui Arsenal

Arsene Wenger, foarte dur după ce a urmărit FC Barcelona - Slavia Praga 0-0. Cum a reacţionat fostul manager al lui Arsenal
Comentarii

Arsene Wenger a avut un discurs critic la adresa Barcelonei, după ce a făcut doar egal cu Slavia Praga, pe teren propriu, într-un meci în care Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai cehilor.

Cu Stanciu titular, Slavia a reuşit o nouă surpriză pe Camp Nou, 0-0. Campioana Cehiei a făcut un nou meci excelent, în care a reuşit să blocheze foarte bine starurile Barcelonei. Printre cei mai buni jucători ai Slaviei a fost Nicolae Stanciu, care a creeat mai multe ocazii importante.

Însă, dincolo de prestaţia Slaviei, Arsene Wenger a scos în evidenţă situaţia în care a ajuns Barcelona, o echipă care nu cu mult timp în urmă domina fotbalul european. Fostul manager al lui Arsenal spune că jocul catalanilor suferă foarte mult şi aşteaptă mereu ca salvarea să vină de la Lionel Messi.

”Barcelona joacă precum o echipă în criză, deoarece este prea lentă, fără dinamism şi foarte individualistă în ultimii metri. În plus, de fiecare dată când pierde mingea pot lua gol pe contraatac, deoarece nu reuşesc să reducă spaţiile pentru adversari. Barca este un caz interesant, deoarece are o istorie a unui joc colectiv genial, iar pe deasupra a fost Messi, care a făcut diferenţa. Astăzi, se pare că Barcelona joacă aşteptându-l Messi. Înainte, muzica era frumoasă asigurată de o echipă fantastică, ce aştepta apariţia lui Messi. Astăzi, şi-au pierdut charisma şi trebuie să ne întrebăm cât de mult au fost afectaţi de eşecurile din ultimele două sezoane, din Liga Campionilor. Din afară, pare că şi-au pierdut charisma”, a comentat Arsene Wenger, citat de Sport.es.


 

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare