Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsene Wenger se întoarce! Când revine antrenorul care a făcut istorie pe banca lui Arsenal

Arsene Wenger se întoarce! Când revine antrenorul care a făcut istorie pe banca lui Arsenal

Campionate

Comentarii

Fostul antrenor al lui Arsenal, Arsene Wenger, a oferit un interviu pentru Sky Sports în care şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce la antrenorat, după ce i-a părăsit pe ”tunari” la sfârşitul sezonului trecut.

Chiar dacă francezul şi-a exprimat puternic dorinţa de a reveni, acesta nu a numit clubul la care o va face. Tot ce a dorit să spună a fost când se va întoarce la începutul lui 2019.

”O să ma întorc în antrenorat la începutul anului viitor. Vom vedea la ce echipă, dar nici eu nu ştiu încă. Cu siguranţă voi antrena, dar nu ştiu încă la ce club. Am avut parte de o perioadă bună de refacere, am văzut mult fotbal în acest timp. Am o mulţime de amintiri frumoase în acest sport şi le simt lipsa”, a spus Wenger.

22 de ani a stat Arsene Wenger pe banca lui Arsenal



Antrenorul francez a vorbit şi despre sentimentele sale faţă de gruparea londoneză. ”Când Arsenal câştigă, mă bucur enorm. Sunt ”tunar” şi vreau ca ei să câştige cât mai multe meciuri. Am lucrat foarte mult acolo şi cred că am lăsat o situaţie bună la club. Cred că Arsenal poate câştiga titlul anul acesta cu Unai Emery pe bancă”.

Ultimul triumf al lui Arsenal în Premier League datează din sezonul 2003/04, cu Arsene Wenger antrenor, atunci când gruparea londoneză a reuşit performanţa de a încheia campionatul fără înfrângere. ”Tunarii” au avut un număr record de victorii, 26, 12 rezultate de egalitate, cumulând 90 de puncte. Thierry Henry a fost atunci golgheter, cu 30 de reuşite.

articol scris de Cristian Pintea

 

Afla mai multe despre: wengerarsenalantrenorclub wenger 

viewscnt
Articole similare