Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arteta s-a vindecat de COVID-19: "Sunt foarte bine, simt că m-am recuperat!" Cum a decurs totul şi când a început să-şi revină, după ce a fost diagnosticat cu Coronavirus

Arteta s-a vindecat de COVID-19: "Sunt foarte bine, simt că m-am recuperat!" Cum a decurs totul şi când a început să-şi revină, după ce a fost diagnosticat cu Coronavirus

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta (37 de ani), diagnosticat cu Coronavirus în urmă cu mai bine de o săptămână, a anunţat că se simte mult mai bine şi că nu mai are simptomele specifice noului COVID-19. Antrenorul lui Arsenal a vorbit pentru presa din străinătate şi a explicat cum au decurs lucrurile până să afle că are Coronavirus.

"Sunt foarte bine acum, simt că m-am recuperat. Mi-a luat 3 sau 4 zile ca să încep să mă simt mult mai bine şi cu mai multă energie, să las deoparte simptomele, iar acum adevărul e că mă simt foarte bine", a spus Arteta pentru La Sexta.

Arteta, care consideră că s-a vindecat complet, a povestit cum s-au întâmplat lucrurile pas cu pas.

"Totul s-a întâmplat foarte rapid. Într-o marţi dupămasă mă simţeam aşa-şi-aşa şi m-am dus la doctor, dar nu l-am găsit. Am primit un telefon de la conducere după antrenament, în timp ce eram în maşină, şi mi-au spus că preşedintele lui Olympiacos a fost testat pozitiv şi toţi cei care au intrat în contact cu el au acest risc.



Eu le-am spus că nu mă simţeam bine şi că aveam o problemă pentru că erau mulţi jucători care au intrat în contact cu cei de la Olympiacos. Aveam un meci cu Manchester City a doua zi şi bineînţeles că nu puteam pune în pericol mulţi oameni fără să spunem nimic.

Mi-am făcut testul miercuri şi am fost disgnosticat vineri, când am comunicat celor de la Premeir League că am fost testat pozitiv. Evident că toţi cei care intraseră în contact cu mine au trebuit să intre în carantină şi, ca urmare, meciurile să fie oprite"
, a explicat Mikel Arteta.

Afla mai multe despre: mikel artetacoronavirus 

viewscnt
Articole similare