Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Arteta şi stafful său ar trebui să ştie că e mai mult decât capabil!". Englezii au creionat portretul lui Nicolae Stanciu înainte de Arsenal - Slavia Praga

"Arteta şi stafful său ar trebui să ştie că e mai mult decât capabil!". Englezii au creionat portretul lui Nicolae Stanciu înainte de Arsenal - Slavia Praga

Stranieri

Comentarii

Cu ocazia meciului Arsenal - Slavia Praga, din turul sferturilor de finală Europa League, englezii de la Goal i-au făcut un portret lui Nicoale Stanciu (27 de ani), poate cel mai periculos om al cehilor, care află într-o formă de zile mari. Stanciu şi Slavia dau piept cu Arsenal, pe Emirates, joi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport.

"Mikel Arteta şi jucătorii săi trebuie să fie atenţi la un jucător. Nicolae Stanciu, la 27 de ani, soseşte pe Emirates în forma vieţii!", scriu cei de la Goal, punându-i astfel în gardă pe cei de la Arsenal. Stanciu a marcat de opt ori în ultimele şase meciuri, inclusiv două goluri cu Rangers în turul trecut din Europa League.

Înainte de a da piept cu Arsenal, Slavia a mai eliminat două echipe britanice, pe Leicester şi Rangers.

Goal mai scrie că, pe când avea 17-18 ani, Stanciu a dat probe la Chelsea şi Stuttgart, însă a făcut pasul în străinătate după ce a impresionat la FCSB. Chelsea l-a vrut din nou, înainte de transferul al Anderlecht, însă oferta de şapte milioane de euro a "Albaştrilor" nu l-a mulţumit pe Gigi Becali, care a cerut 10.

În cele din urmă, Anderlecht a plătit 9,8 milioane de euro pentru a-l avea pe Stanciu, care înainte să ajungă la Slavia Praga a mai jucat la Sparta Praga şi Al Ahli. La Slavia pare că s-a regăsit şi dă un randament foarte bun: "Evident, Arteta şi stafful său şi-au făcut deja temele despre Stanciu şi ar trebui să ştie că jucătorul care a fost refuzat de Chelsea e acum mai mult decât capabil să curme campania lui Arsenal din Europa League", mai scrie Goal.

Nicolae Stanciu a marcat 13 goluri şi a livrat şase pase de gol în 33 de meciuri jucate la Slavia în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuslavia pragaarsenaleuropa league 

viewscnt
Articole similare