Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arthur s-a supărat pe şefii Barcelonei şi nu vrea să mai revină la echipă! Brazilianul refuză să mai joace pentru catalani

Arthur s-a supărat pe şefii Barcelonei şi nu vrea să mai revină la echipă! Brazilianul refuză să mai joace pentru catalani

FC Barcelona

Comentarii

Arthur (23 de ani) e foarte supărat pe comportamentul şefilor Barcelonei şi pe antrenorul Quique Setien şi, potrivit presei in Italia, brazilianul nu ar mai dori să se întoarcă la Barcelona pentru a continua sezonul alături de catalani. Mijlocaşul vrea să continue la Juventus, noua sa echipă, unde a fost trimis de trupa de pe Camp Nou la schimb cu Miralem Pjanic (30 de ani).

Schimbul Arthur - Pjanic e din ce în ce mai aproape de realizare, iar presa din Italia a aflat că Arthur e supărat pe şefii Barcelonei, care l-au trimis la Juventus deşi acesta nu dorea să semneze. Totuşi, brazilianul a obţinut un salariu triplu la Juventus. Calciomercato susţine că Arthur nu ar mai dori să se întoarcă la Barcelona, pentru a continua sezonul alături de catalani, şi ar vrea să rămână la Torino.

"Nu e primul jucător care semnează cu aşteptări mari şi nu ajunge să le satisfacă", sunt declaraţiile făcute de Quique Setien, antrenorul Barcelonei, care l-au supărat pe brazilianul Arthur. Dacă Arthur nu va mai dori să joace pentru Barcelona, vestea este foarte proastă pentru catalani, care au un program aglomerat în ultimele etape ale sezonului, plus jocurile lui Liga Campionilor.

Schimbul Pjanic - Arthur, ca şi făcut. Urmează anunţul oficial!

Juventus plăteşte 70 de milioan de euro pentru Arthur, în timp ce Barcelona va scoate din conturi 60 de milioane. Zece milioane de euro este diferenţa datortă diferenţei de vârstă. Barcelona îl doreşte pe Miralem Pjanic (30 de ani) încă din 2016. Arthur şi Pjanic efectuează vizita medicală astăzi (n.r. - duminică, 28 iunie).

În ceea ce priveşte anunţul oficial, Sport susţine că acesta se va face în următoarele ore.

Afla mai multe despre: arthurbarcelonajuventusschimb 

viewscnt
Articole similare