Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arturo Vidal a fost eliminat de central la meciul dintre Inter - Real Madrid după ce a cerut penalty la un şut în iarbă :)

Arturo Vidal a fost eliminat de central la meciul dintre Inter - Real Madrid după ce a cerut penalty la un şut în iarbă :)

Fotbal

Comentarii

În minutul 33 al meciului dintre Inter şi Real Madrid, centralul partidei l-a eliminat pe Vidal pentru două cartonaşe galbele primite la rând la un penalty cerut de acesta după ce a şutat cu piciorul în iarbă

Meciul dintre Inter Milano şi Real Madrid arbitrat la centru de britanicul Anthony Taylor a avut un moment bizar în minutul 33. La 1-0 pentru Real, chilianul Arturo Vidal intră în careul madrilenilor, şutează după care se prăbuşeşete. Pe reluare se vede clar cum acesta şutează direct în iarbă şi nu este atins de nici un adversar. Vidal cere penaly iar Anthony Taylor îi acordă un prim cartonaş galben, moment în care Vidal îşi pierde minţile şi se răsteşte ameninţător la arbitru. Arbitrul partidei îi acordă un nou cartonaş galben după care îl elimină.

Faza şi reacţia lui Vidal sunt cu atât mai bizare cu cât în Liga Campionilor a fost deja introdus sistemul VAR, aşa că orice fază dubioasă este veirifcată de arbitrii din camera video aşa cum s-a întâmplat şi în cazul de faţă.

Cu un om mai puţin pe teren, Inter a mai primit un gol şi a pierdut în final cu 2-0 pe teren propriu cu Real. Italienii sunt într-o situaţie extrem de complicată cu şanse mari de a pierde chiar şi locul 3 de Europa League. Doar două remize a strâns formaţia antrenată de Antonio Conte în cele 4 etape scurse in grupe.

Postat de Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga campionilorvidal 

viewscnt
Articole similare