Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arturo Vidal spre Serie A. Ce echipă negociază transferul său!

Arturo Vidal spre Serie A. Ce echipă negociază transferul său!
Comentarii

Mijlocaşul chilian Arturo Vidal ar putea juca, din nou, din sezonul viitor în Serie A. Fotbalistul lui Bayern Munchen nu pare să-şi găsească un loc de titular în planurile noului antrenor al bavarezilor, Niko Kovac, iar agentul său caută soluţii pentru a-i oferi lui Vidal o nouă experienţă.

Juventus Torino a furat prim planul perioadei de mercato din Italia, după ce a reuşit lovitura sezonului şi l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. Starul portughez ar putea să nu fie singurul mare nume care din sezonul viitor va evolua în Serie A. Arturo Vidal este dorit de două formaţii de top din Italia şi ar putea schimba campionatul din sezonul 2018-2019.

Dacă interesul lui Napoli este de actualitate după sosirea lui Carlo Ancelotti pe San Paolo, pentru Vidal a apărut mai nou şi posibilitatea unui transfer la Internazionale Milano.

Luciano Spalletti, actualul antrenor de pe Giuseppe Meazza este principalul artizan al mutării, italianul fiind un mare admirator al lui Vidal. Nerrazzuri s-ar fi pus deja în mişcare pentru a realiza mutarea, iar Sportmediaset susţine că jucătorul chilian ar agrea un transfer la Inter.

Inter vrea să se lupte pentru titlu în acest sezon de Serie A şi ar urma să încerce transferul lui Vidal, fost jucător în Serie A la Juventus. Conform informaţiilor oferite de sursa citată, Bayern ar accepta să-l vândă pe Vidal pentru 30 de milioane de euro, însă Inter nu este dispusă să ofere mai mult de 24 de milioane pentru mijlocaşul în vârstă de 31 de ani.

Aceeaşi sursă susţine că directorul sportiv de la Inter Milano, Pero Ausilio s-a deplasat în această săptmămână la Munchen pentru primele discuţii cu oficialii bavarezi, contând deja pe acceptul fotbalistului chilian.

Nerrazzuri i-au adus în această vară pe Radja Nainggolan de la Roma, pe Matteo Politano, Federico Dimarco, Kwadwo Asamoah, Lautaro Martinez şi Stefa de Vrij. Vidal ar fi ultima mutare din mercato pentru formaţia lui Spalletti şi este considerat varianta ideală pentru a întări mijlocul echipei.

 

  • 171 de meciuri are Vidal în Serie A pentru Juventus Torino

  • 132 de jocuri şi 22 de goluri a bifat Vidal la Bayern

  • 35 de milioane de euro este cota sa de piaţă conform site-ului Transfermarkt

Afla mai multe despre: arturo vidalintertransferuriserie a 

viewscnt
Articole similare