Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Arunc bomba! Transferul e făcut, va pleca!". Lautaro Martinez o părăseşte pe Inter după ce a luat titlul în Serie A

"Arunc bomba! Transferul e făcut, va pleca!". Lautaro Martinez o părăseşte pe Inter după ce a luat titlul în Serie A
Comentarii

Lautaro Martinez (23 de ani) e proaspăt campion cu Inter Milano în Italia, dar viitorul său pare să nu fie legat de "nerazzurri" din vară încolo. Aflat de mult timp pe lista Barcelonei, se pare că "taurul" va semna totuşi cu o echipă din Spania, Atletico Madrid. Un fost jucător de la Inter a adus informaţia în spaţiul public.

Martinez mai are contract cu Inter până în 2023, dar, conform lui Nicola Ventola, un fost jucător de pe "Meazza", argentinianul s-a transferat deja. Inter a luat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani, dar nu se va bucura de aportul lui Lautaro Martinez, unul dintre cei mai importanţi oameni, în continuare.

Lautaro s-ar fi transferat deja la Atletico Madrid. Ventola a vorbit despre această mutare pe Twitch, într-o conversaţie cu foştii săi colegi, printre care şi Christian Vieri: "Arunc bomba! Lautaro Martinez va pleca la Atletico Madrid. Se spune că transferul e făcut!", a spus Nicola Ventola.

Dacă e să ne luăm după Ventola, Atletico Madrid a reuşit să-i ia faţa Barcelonei în transferul lui Lautaro Martinez, iar din sezonul viitor "taurul" va juca pe Wanda Metropolitano.

Lautaro Martinez a marcat 18 goluri şi a livrat nouă pase de gol în 46 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Inter, cu care a câştigat titlul de campion în Serie A.


 

Afla mai multe despre: lautaro martineztransferatletico madridinternicola ventola 

viewscnt
Articole similare