Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aş da bani să vin la Real şi să-l umilesc pe Messi". Transfer uriaş plănuit de Florentino Perez. Zidane îşi ia atacant de clasă mondială

"Aş da bani să vin la Real şi să-l umilesc pe Messi". Transfer uriaş plănuit de Florentino Perez. Zidane îşi ia atacant de clasă mondială

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are un start de sezon dezamăgitor, iar transferurile făcute în vara acestui an nu s-au ridicat deloc la nivelul aşteptărilor, astfel că Florentino Perez plănuieşte o nouă mutare surprinzătoare.

Paulo Dybala nu se regăseşte la Juventus, iar venirea lui Cristiano Ronaldo la campioana Italiei, în vara anului trecut, i-a complicat şi mai rău situaţia atacantului argentinian. Deşi înainte de transferul starului portughez, Dybala marca pe bandă rulantă pentru torinezi, odată cu aducerea lui Ronaldo, argentinianul a ieşit rapid din schemă.

Dybala, aproape de Real Madrid

Atacantul vrea să plece cât mai repede de la Juventus, iar agentul său a intrat deja în contact cu oficialii lui Real Madrid. Conform presei din Spania, negocierile au început, Florentino Perez şi Zinedine Zidane fiind foarte interesaţi de aducerea lui Dybala.

"Aş da bani să merg la Real şi să-l umilesc pe Messi" , ar fi dat de înţeles atacantul torinezilor, având în vedere că Dybala a avut nenumărate probleme cu starul Barcelonei la echipa naţională.

  • 85 de milioane de euro este cota lui Paulo Dybala pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: messibarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare