Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş fi încântat să batem Suedia, ştiu prin ce momente a trecut Cosmin Contra”. Flavius Stoican dezvăluie că selecţionerul a fost afectat de critici

”Aş fi încântat să batem Suedia, ştiu prin ce momente a trecut Cosmin Contra”. Flavius Stoican dezvăluie că selecţionerul a fost afectat de critici

Echipa națională

Comentarii

Flavius Stoican spune că este încrezător că România poate învinge Suedia şi susţine că selecţionerul Cosmin Contra ar merita o calificare la EURO 2020.

Meciul cu Suedia este decisiv pentru naţionala României, care este obligată să câştige pentru a mai spera la calificarea la EURO 2020. Flavius Stoican este de părere că nordicii sunt favoriţi din toate punctele de vedere, dar spune că selecţionerul României a reuşit să creeze un grup care poate realiza surpirza.

Antrenorul Petrolului susţine că s-ar bucura pentru Contra dacă ar califica echipa, deoarece selecţionerul ar fi suferit mult din cauza celor care l-au criticat.

”M-aş bucura foarte mult să reuşescă Contra. De ce spun asta? Pentru că a reuşit să întemeieze acolo o familie, un grup unit. Chiar dacă nu avem prima şansă pe hârtie, totuşi întâlnim Suedia, mai bine cotată din toate punctele de vedere, cu jucători care joacă în campionatele puternice, dar grupul cred eu că trebuie să ne dea speranţe că putem să îi batem. Şi aş fi foarte încântat, că ştiu prin ce momente a trecut (n.r. Cosmin Contra), când marea majoritate a omenilor l-a criticat. Şi sunt convins că în momentele alea ai nevoie de sprijin şi încurajări. Avem şanse în continuare, sper să reuşim.

(Putem să luăm şi un punct la Madrid?) Destul de greu, dar cât avem şanse matematice, de ce să nu sperăm? De ce să fim negativişti? Important este să batem Suedia şi apoi vom vedea ce va fi acolo”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare